måndag 22 augusti 2011

Halloi...

...råkade nu här på kvällen se en kommentar här i bloggen från en "anonym" Maja angående shortsen som Camilla har virkat. Du frågar om jag kunde lägga ut mönstret på dom. Och det hade jag gärna gjort om mönstret var mitt eget, men det tillhör Mark & Kattens. Jag har det till salu i min butik så om du antingen mailar, skriver en kommentar eller ringer mej så får du köpa ett av mej. Mina kontakt uppgifter hittar du under "sidor" här i bloggen. Men visst är det fräsiga shorts =)

lördag 20 augusti 2011

En till...

...hittade en till tävling hos Strikk innom   Sånna stickor vill jag gärna vinna =) Gå in och kolla ni också...
 Annars så regnar det i dag =(..tråkigt för vi tänkte ju ha en kräftskiva/knytkalas/gatufest ute på gatan i kväll. 
Vi får se, men kanske Gubben får röja lite i garaget så kan vi ställa långbord där inne i stället...måste bara fundera ut hur jag skall lägga fram idén först. Garaget är ju lite heligt =))

Ha en trevlig helg =)

fredag 19 augusti 2011

Strax...

...är det helg igen. Och vädret verkar bli lite kyligare...tror jag måste stänga dörren till butiken för nu börjar jag huttra lite =(...men jag har fortfarande öppet alltså..
Sitter och jobbar lite i min webbshop  Skall försöka få den lite lättöversiktlig men jag vet inte va ni tycker...skulle gärna vilja ha lite synpunkter på hur ni vill ha det...jag är ju nybörjare på det här och kör efter "learn by doing" metoden =).
Tycker det tar sån tid att få det till som jag vill ha det..
Men det blir väl bra till slut =)

I morgonkväll blir det fest på våran gata, då bjuds det in till knytkalas..med lite kräfttema. Hoppas på fint väder då, vi skall ju vara utomhus..
 Ha en trevlig fredagskväll och helg allihopa!!
 

måndag 15 augusti 2011

Då var é klart...

...Vinnaren av frukost-setet och garnet Wedding, blev      PYSSELFARMOR!!  GRATTIS!.

 Pysselfarmor vann med lottnummer 127.

Sen tyckte min Gubbe att det var så roligt å dra vinnare så han tyckte jag skulle ha en andra vinst också. Så då blir det ett nystan Supersocke Wellness II i valfri färg =)
Och vinnaren av det blev  DRUTTEN !   GRATTIS!

Drutten vann med lottnummer 31.

Nu behöver jag bara era adresser så jag kan skicka vinsterna till er. Jag har era mailadresser så jag mailar i morgon. 
Och jag mailar med bilder på garnet så Drutten kan välja färg.

Nu får ni ha en go´natt allihopa så skall jag fixa lite mat till Gubben jag =)

en annan tävling...

...hittar ni hos Par i stickor   Kolla in där hos henne vettja =))
 Det här garnet kan man vinna bl.a.

Lycka till!!

Så fort Gubben ...

...kommer hem från jobbet skall vi dra en vinnare i min utlottning. =) 
Det blev totalt 119 kommentarer och 168 lotter. Varje kommentar har fått ett eller två nummer och det bland dom Gubben skall få dra. (bara han kom hem från jobbet nån gång! )

Det har verkligen varit roligt att ha en tävling i bloggen, man får så mycket beröm och inspirerande kommentarer så man går runt och småler länge =)) Så Tusen Tack alla samman !!!
Under tiden jag väntar på Gubben skall jag sticka lite mer sockor...har gjort några, men jag är inte så duktig på det så jag övar flitigt. Det som irriterar men mest är att jag inte får till "skarven" mellan stickorna. Den syns så väl hur jag än beter mej...antingen drar jag åt för hårt eller så blir det för löst....svårt =(

 Men garnet är skönt och roligt att sticka med så jag fortsätter  =)  Bilderna är från förra veckan så lite längre har jag kommit =))
Garnet heter Supersocke Wellness II från OnLine, förresten...



Jag återkommer senare i kväll med vinnaren =))

Ha det bra så länge!

fredag 5 augusti 2011

....det är hopplöst...

...tror jag skall lägga såna här bland garnerna..
 ..så jag låter bli dom. Har ju börjat på ett nytt projekt igen. Har ju inget att göra annars.....Suck. Har jag fått nått fel, nån mystik sjukdom, har jag blivit stickoman??.  Umgås jag för mycket med garner? 
Skulle behöva låsa in mej minst en månad med alla ufon så jag fick nått klart snart!
Har väl i och för sig gjort en del loopyhalsdukar klara och annat smått o gott...har tyvärr inget bildbevis men jag hoppas ni tror mej ändå. =)

Nu har jag iaf startat på en sån här..
  ...pippitröja i vuxenstorlek och i ett garn som heter Solo från Rico Design och består av 50/50 ull/akryl. Stickor 3 mm.   Har inget direkt mönster men med lite hop-plock från andra mönster hoppas jag få till det ändå =).


I morgon skall vi på bröllop, det skall bli riktigt kul. Det är Gubbens son som skall gifta sej i Jädrefors, på Jädrefors Holme och jag hoppas det blir riktigt fint väder då vi skall vara utomhus hela tiden =)
...Sen skall jag försöka få nått stickat under helgen också...om formen tillåter det på söndag.

Ha en trevlig helg allihopa och glöm inte utlottningen som finns här i bloggen ,lite längre ner...