onsdag 30 november 2011

HEEEJJJ!!

....kommer ni i håg mej!!...Den där otroligt duktiga bloggerskan som jämt uppdaterar sin blogg.   .....eller..det var nog nån annan.
Jaja ..jag är här nu iaf. =) Jag har tänkt att blogga länge nu och nu måste jag greppa tag i det..ser ju att min blogg läses och då måste jag ju berätta vad jag håller på med =) 
Så här kommer lite bilder:

 Julkulor från Arne & Carlos design. Riktigt roliga att göra!
 En "Irving"sjal i Big Trend..
 Två till..en i ett garn från ICE yarn, och en till i Big Trend med en kopparfärgad lamétråd..
 Två halskragar eller tuber...har inte sytt i hop dom så man kan stänga dom med  en sjalsnål eller knappar..mönster från Drops och en i Karisma och en i Fame Trend.
 En virkad väska i Hoooked Zpagetti...skall bara få den fodrat också..
 Och några tomtar har det blivit, några i bomullsgarn och dom större i ullgarn..några har Camilla virkat och några har jag gjort...mönster från Järbo.

Ja det var en del av det jag har gjort och som vanligt har jag några projekt till då som ligger lite här och var...men nu är det ju tid för att sitta inne och mysa med stickning och virkning ...och tända ljus!
Ha en mysig adventstid, så hörs vi snart igen !

3 kommentarer:

  1. Wow vad mycket fint du har gjort! Det går inte alltid hinna med allt, gäller att prioritera rätt.....

    SvaraRadera
  2. Åh, så mycket fint dy gjort- hittade din adress på stickcafeet :-)

    SvaraRadera
  3. Hej...roligt att ni hittade hit. Nu skall jag ta mej i kragen å få uppdaterat bloggen, innom snar framtid =). Tror jag åkte på en lite värre svacka än va jag trodde från början av. Men nu känner jag av lite framåt anda igen, så nästa blogginlägg börjar formas till uppe i huvudet..strax tebax =))

    SvaraRadera