fredag 7 oktober 2011

...plötsligt så..

...ramlar man ner i en svacka ... eller det känns som en lite större grop. Tappade lite av gnistan...eller gick inte på alla cylindrarna. Och det går väl inte på alla än..men det går bättre. Jag försöker kravla mej upp ur gropen, halkar till, det är något lerigt, men jag är uppe med halva kroppen nu i af =))..
Så har det varit den senaste tiden. Och bland annat har bloggen blivit lidande, men nu tror jag det finns hopp igen. 
Är ju egen företagare och det har sina sidor, det är skitkul men också riktigt nervöst ibland...man skall ju försöka leva på sitt företag, vilket inte är så lätt när man inte kan ta ut nån lön alls, när man måste hålla igen på inköpen och försöka förklara för kunden varför jag inte kan ha just det garn hon (och bara hon ) frågar efter. 
Jaja, men det är roligt också, det bästa jobb jag har haft (om man bortser från lönen...), man blir så glad när trevliga kunder kommer in ..och går härifrån med en påse garn och ett nöjt leende..
Nu hoppas jag på en höst/vinter med en massa nöjda glada kunder, så jag kan bli glad och så jag kan ha mitt företag kvar...

När det blir "tungt" för min del, har jag så lätt för att bli lite passiv. Vet ju egentligen vad jag måste göra, har ju hundra idéer och får en hel del bra förslag...men jag FÅR INGET gjort!! Blir så irriterad på mej själv.
Det känns som om att jag måste lyfta en jättestor sten....eller kravla mej upp ur en lerig djup grop...

Men nu så (snart uppe) är det nya tider...nu måste det bli ändringar. =)

Har ju fått stickat en del (där nere i gropen) har färdigställt en del, en hel del är inte klart...och en del påbörjat också. 
Har stickat massa strumpor, har gjord ett par fingervantar, håller på att sticka vidare på min pippitröja, och på börjat en sjal i en otroligt tunt garn. Spetsstickning. Det har jag inte gjort så mycket av så det behöver jag "öva" på..

Skall ta mej i kragen och ta kort på mina projekt och lägga ut här på bloggen så småningom..
Just nu känns det bra att iaf få skrivet ett inlägg..

Vi syns! Ha en trevlig helg allihopa! 

2 kommentarer:

  1. Jeg pleier å si at det går opp og ned her i livet!Lykke til med klatringa mot toppen! Gleder meg til å se hva du har laget. Riktig god helg!

    SvaraRadera
  2. Skickar en massa styrke kramar från mig och Arthur!!!

    SvaraRadera