torsdag 5 juli 2012

Hej...
Jag skäms över mej själv...är ju så urbota dålig på att uppdatera...jaja nog om det, det är som det blev.  
Men jag finns kvar och jobbar på som vanligt med min lilla butik. Det går lite bättre nu och jag hoppas jag inte behöver få fler år som förra året på väldigt lång tid.  
Vi har nyss haft Ockelbo Sommarmarknad och då var det full fart som vanligt. Camilla med familj hjälpte till hela helgen, och likaså Gubbens dotter Nina var till stor hjälp. Och även Gubben och mågen var med på ett hörn. Det behövs folk, det blir långa dagar =) 
Vädret var lite blandat, regn, blåst och sol, mestadels sol och lagom varmt och vi avslutade marknaden med två timmars skyfall. Så det var ju inte så kul å komma till butiken på måndagsmorgonen och ta reda på kaoset...men nu är det fint här igen.
  Så såg ståndet ut i år, en massa haklappar och små converse skor, sommarhattar, babykoftor och dom populära volanggarnerna ...och en massa annat garn =)

Här kommer lite smått och gott utav allt Camilla och jag har tillverkat sen sist..


 Camilla har virkat en tunika stl 2 år med en liten söt mössa till i Tilda.
Jag har stickat en "Gräddstuvad Pyttipanna" (från Garnomera´s blogg) i M&K lingarn. Och Camillas haklappar i div. bomullsgarner och med div. motiv.


 Mera haklappar (Camilla) Converse-skor, mobilfodral och glasögonfodral (också Camilla, det är hon som virkar mest här i butiken ) Solhatt i lin och bomull, väska av "african flower" rutor (Camilla) och en stickad topp i Kid-mohair och en resår i lin/bomull garn.( den har jag gjort )En virkad väst i Tilda, beskrivningen fanns i Stick-Magasinet nr 3 från i år. (jag)
Ett virkat sett till nyfödd, beskrivningen hittade Camilla på Tradera och den är nog från 70-talet (typ) (Camilla)
Några av volangsjalarna (Jag) Två virkade hattar, en dam solhatt i Safran och beskrivning från Drops. Och en barnkeps i Tilda, beskrivning nr 978 från Svarta Fåret (Camilla) Volangsjalen med glitter i, har jag gjort.
Fler volangsjalar, och några har glitter eller paljetter. (jag)
Och till sist, kanske en bättre bild på toppen i Kid-mohair. Den har jag hittat på själv =)

Det var en del av det vi har gjort på sistone, men jag har säkert glömt nått. 
Nu skall jag ta det lite lugnare i juli och ladda lite inför höstsäsongen...så då tänkte jag komma i kapp lite med alla uppdateringar. Och jag lovar, det är inte bara bloggen jag ligger efter med. =))

Vi hörs =) 

1 kommentar: